Overbos D10 - Haarlem D3 .1- 5
10 december 2005


D3 trein heeft geen rem

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen SV Overbos op het programma. De supporters waren benieuwd of de D3, die al terecht herfstkampioen is, bereid was het optimale uit de resterende 2 wedstrijden te halen. Op basis van de 1e helft mogen we tevreden zijn. In de dichte mist kwam SV Overbos in het hele spel niet voor. Uw verslaggever zag onder de wedstrijd nog een kleine competitie "schiet binnen 5 seconden 3x op de lat" de teller bleef helaas op 2 steken........ Met goed combinatie spel gaven we veel druk op het doel van onze tegenstander en mocht deze met een 0-3 ruststand de handen dichtknijpen. Geen overbodige luxe met deze kou.

Na de rust was het niet best meer wat de D3 liet zien. De bal werd niet rond gespeeld zoals dat wel in de 1e helft gebeurde, de posities werden niet meer goed bezet, en ook de inzet leek bij vlagen wel minder dan voor de rust. De knap afgeronde 0-4 gaf ons voldoening maar door geklungel achter in gaven we geheel onnodig één doelpunt kado waar er misschien wel 2 afgestraft hadden moeten worden door SV Overbos. Een tip aan de heren spelers : fouten maken is niet erg maar denk niet alles voetballend te hoeven oplossen. Af en toe een knal naar voren kan geen kwaad. Bovendien heb je dan als ploeg even de tijd om de poppetjes weer op de juiste positie neer te zetten. De 1-5 was een fraai schot vanaf de 16 meter zodat al met al toch een acceptabele einduitslag op het scorebord stond.

Maar wie heeft deze eindstand in de mist kunnen lezen?........ Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen sv Hoofddorp. Trainer en spelers opgelet, waak voor onderschatting en sluit de herfstreeks af als ware kampioenen. Niemand anders uit deze poule was over 2 wedstrijden sterker dan jullie, beste D3. Na zaterdag hebben jullie even rust. In de volgende poule zitten de zogenaamde kanonnen of ook wel "krenten uit de pap". Daar doe je het tenslotte voor als liefhebber en talentje van de HFC Haarlem. Want ploegen als AFC Amsterdam, Volendam, Omniworld, Stormvogels Telstar en Ajax Amsterdam, wie wil daar nou niet graag tegen voetballen????????

top