Haarlem D3 - Hoofddorp D12..2 - 0
17 december 2005


Laatste makkie voor D3

Het verslag van vorige week tegen Overbos begint met de tekst : D3 heeft geen rem. Deze "kop" overigens niet door mijzelf bedacht heeft naar ik inschat betrekking op de overwinningen die de D3 tot nu toe boekte. Waar we vorige week een prachtige 1e helft speelden, besloten we de wedstrijd met een uiterst povere 2e helft. Die matige 2e helft werd voortgezet in de 1e helft van gisteren. Een helft met de voet en handrem aangetrokken. Mannen, het was onnodig onrustig die 1e helft. Of het nu door de wind tegen kwam, het feit dat jullie al kampioen zijn, of dat jullie dachten we boeken wel weer even een overwinning op deze tegenstander, het was al met al niet best.

S.V. Hoofddorp startte voortvarender. Gesteund door de wind, stoorden ze vroeg in onze opbouw,waren feller en wonnen de meeste persoonlijke duels. Gelukkig wisten ze totaal geen raad met de door ons geboden kansen. Natuurlijk kregen we zelf ook de nodige kansen maar ook wij faalden jammerlijk in de afwerking. Pas na 18 minuten in de 1e helft kwamen we beter in ons spel en voelden we dat er toch weer een overwinning aan zou komen.

Met de wind de 2e helft in ons voordeel werd er beter opgebouwd en gecombineerd, en kwamen we vrij gemakkelijk op 1-0. Geen fraaie goal maar wel goed doorgezet van onze spits. De 2-0 werd gescoord uit een terechte penalty. De rechtsback van S.V. Hoofddorp werd eenvoudig door onze linksbuiten op snelheid gepasseerd waarna hij in de 16-meter onregelementair tot stoppen werd gebracht. Over het geheel een van onze zijde rommelige, zwakke wedstrijd maar wel 3 punten, en daar gaat het nog altijd om in het voetbal.

Van de trainer vernam ik dat jullie een mooi zaalvoetbal toernooi gaan spelen tegen teams uit zowel de Nederlandse Eredivisie als ook de Duitse Bundesliga. Een mooi toetje op de herfstcompetitie die jullie op 2 gelijke spelen na allemaal in winst hebben omgezet. In de volgende competitie zal het een stuk zwaarder worden heren, zorg dus wel dat je jezelf en als team blijft ontwikkelen.


top