Haarlem D3 - Amstelveen Heemraad D5 ..0 - 0
24 september 2005


Vandaag een nieuwe wedstrijdronde voor de D3 en wel tegen Amstelveen Heemraad. Met een 2-7 uit overinning op zak zou de D3 dit "varkentje" wel even wassen. Een goede warming up en een prachtig nieuw tenue beloofde veel goeds. Direct vanaf het begin nam de D3 het initiatief met weliswaar geen sprankelend voetbal. Maar toch creerden we wel de nodig kansen die helaas niet werden omgezet in doelpunten. Valt die goal wel, dan loop je uit naar weer een grote overwinning.

Over de totale wedstrijd gezien hadden onze jongens 80, misschien wel 90% balbezit, dat moet je kunnen omzetten in doelpunten. Teveel kansen belanden net naast de palen, of we stuitten op een attente doelman. Ook waren we te onrustig aan de bal vanuit de opbouw wat resulteerde in onnodig balverlies. Het bleek vandaag moeilijk de Amtelveense muur te slechten. Het ingooien moest tot vervelends toe worden over gedaan waardoor de wedstrijd niet echt los kwam. Uiteraard zal de scheidsrechter hier goede bedoelingen mee gehad hebben, maar een foute ingooi is normaliter balbezit voor de tegenpartij. Wie niet leren wil ........

Al met al ging de D3 met een kattig gevoel van het veld omdat er zeker ook vandaag weer een grote uitslag in zat. Nu bleef de bekende brilstand op het score bord prijken. Aan de werklust heeft het zeker niet gelegen, maar als het een keer niet lukt zorg dan dat je net even slimmer bent dan je tegenstander. Mannen, van de week weer hard trainen, en goed luisteren naar de aanwijzingen van jullie trainer. Stuk voor stuk zijn jullie fantastische voetballers ( en keepers ), wij ouders weten zeker dat we volgende week wel weer de ware D3 te zien krijgen. Onderschat de tegenstander nooit, want bij Kon. HFC dromen ze al van een goed resultaat tegen onze kanjers, Maar goed zoals een bekende zanger ooit zong: de meeste dromen zijn bedrog. Succes gewenst zaterdag a.s, wij geloven in een goed resultaat.


top